• Nordisk design och sprudlande blomsterglädje

FinnSchjoll_AnnaHandell.jpg

Kaprifol är ett möte mellan stilren nordisk form och sprudlande blomsterglädje. Inspirationen växte fram ur designduon Finn Schjølls och Anna Handells ömsesidiga kärlek till botanik och favoriterna kaprifol och luktärt. Resultatet är en sprudlande servis där dekoren slingrar livfullt över porslinet.

 

finn_signatur.jpg

Anna_signatur.jpg

 

En servis med många möjligheter

 • Servisen Kaprifol är ett möte mellan stilren nordisk form och sprudlande blomsterglädje. Inspirationen växte fram ur designduon Finn Schjølls och Anna Handells ömsesidiga kärlek till botanik och favoriterna kaprifol och luktärt. Resultatet är en sprudlande servis
  där dekoren slingrar livfullt över porslinet.

  Kaprifol bjuder på vackra överraskningar. Knoppen på terrinen är utformad som en blomma och på terrinlocket är en fågel just på väg att landa. Ljusskålen har fått en insida av glänsande platina, som ger lyxig lyster åt det dukade bordet. 

  En av duons designtankar är att Kaprifol ska vara vacker och samtidigt funktionell vilket resulterat i två olika kollektioner – de sobra porslinsdelarna i vitt och grått med platinakant och de mer färgstarka. Det breda sortimentet ger möjlighet att skapa en alldeles egen personlig drömservis oavsett om man föredrar mycket färg eller en mer nedtonad färgskala. Varför inte mixa? Sortimentet erbjuder dessutom en underbar frukostservis med mugg, äggkopp, skål, assiett och fat – med andra ord, design för livets blomstrande tillfällen!

  Låt ditt bord blomstra med Kaprifol!

 • Kaprifol.jpg


Produkter i samarbete med Finn Schjøll och Anna Handell

 • Produkter i samarbete med Finn Schjøll och Anna Handell